Business Partener

Școala de Antreprenoriat :: Centrul de Instruire la Calculator :: Servicii de consultanță

20 years

Firma Business Partener și-a început activitatea în anul 1992, activitatea de bază fiind instruirea specialiștilor. În acest scop în același an împreună cu Bursa Comercială Universală "Moldova" a fost fondată Școala de Antreprenoriat, iar în anul 2000 – Centrul de Studii la Computer, care oferă ajutor persoanelor care vor să inițieze o afacere proprie precum și să o gestioneze iscusit. Tinerii energici și entuziaști pot căpăta cunoștinte utile în domeniul economiei, managementuluii, conducerea businessului, tehnici informaționale.

În anii 2002-2004 noi am fost unii din promouterii programelor de vaucer, realizate în cadrul proiectului BIZPRO care a fost finanțat de agenția americană de dezvoltare economică USAID. Proiectul dat urmărea scopul dezvoltării economice a Republicii Moldova prin susținerea businessului mic și mijlocii.

În anul 2002 firma Business Partener a participat la expoziția "Small Business" la MoldExpo.

Pe parcursul activității noastre mai mult de 6 mii persoane au absolvit cu succes cursurile, seminare, treiningurile organizate de noi. Pe parcursul a mai multor ani Școala de Antreprenoriat a colaborat activ cu Oficiul de Ocupare a Forței de Muncă a Republicii Moldova în vederea instruirii și recalificării șomerilor. În diferite etape de activitate de serviciile noastre au beneficiat:

S.A. "Apă-Canal Chişinău", IS "AIR MOLDOVA", IS "AGRO AVIA", SA "COMPANIA ELECTRICA", SA "SEJAN", SA "CEREALE", SA "ENTEH", SA "BUSINESS-LEASING", SA "AgroTransService", SA "JLC", SA "Union Fenosa", SA "Macon", SRL "DAAC-PROCON", SRL "SUPREM", SRL "FARMIMPORT", SRL "Zepter-International Moldova", SRL "Octopus", SRL "Universinj", reprezentanţa " Philip Morris Management Services B.V " în Moldova, etc.

Puteți fi siguri că adresînduvă la noi toate întrebările, dolianțele, cerințele nu vor rămîne fără atenție. Noi lucrăm pentru voi.