Business Partener

Școala de Antreprenoriat :: Centrul de Instruire la Calculator :: Servicii de consultanță

20 years

Firma Business Partener și-a început activitatea în anul 1992, activitatea de bază fiind instruirea specialiștilor. În acest scop în același an împreună cu Bursa Comercială Universală "Moldova" a fost fondată Școala de Antreprenoriat, iar în anul 2000 – Centrul de Studii la Computer, care oferă ajutor persoanelor care vor să inițieze o afacere proprie precum și să o gestioneze iscusit. Tinerii energici și entuziaști pot căpăta cunoștinte utile în domeniul economiei, managementuluii, conducerea businessului, tehnici informaționale.

În anii 2002-2004 noi am fost unii din promouterii programelor de vaucer, realizate în cadrul proiectului BIZPRO care a fost finanțat de agenția americană de dezvoltare economică USAID. Proiectul dat urmărea scopul dezvoltării economice a Republicii Moldova prin susținerea businessului mic și mijlocii.

În anul 2002 firma Business Partener a participat la expoziția "Small Business" la MoldExpo.

Pe parcursul activității noastre mai mult de 6 mii persoane au absolvit cu succes cursurile, seminare, treiningurile organizate de noi. Pe parcursul a mai multor ani Școala de Antreprenoriat a colaborat activ cu Oficiul de Ocupare a Forței de Muncă a Republicii Moldova în vederea instruirii și recalificării șomerilor. În diferite etape de activitate de serviciile noastre au beneficiat:

S.A. "Apă-Canal Chişinău", IS "AIR MOLDOVA", IS "AGRO AVIA", SA "COMPANIA ELECTRICA", SA "SEJAN", SA "CEREALE", SA "ENTEH", SA "BUSINESS-LEASING", SA "AgroTransService", SA "JLC", SA "Union Fenosa", SA "Macon", SRL "DAAC-PROCON", SRL "SUPREM", SRL "FARMIMPORT", SRL "Zepter-International Moldova", SRL "Octopus", SRL "Universinj", reprezentanţa " Philip Morris Management Services B.V " în Moldova, etc.

Puteți fi siguri că adresînduvă la noi toate întrebările, dolianțele, cerințele nu vor rămîne fără atenție. Noi lucrăm pentru voi.

Business Partener: noutăți și știri

24 mai 2020

Administrația cursurilor anunță că conform hotărârei Comisiei Naționala Extraordinară de sănătate publică N11 din 15 mai 2020 activitatea cursurilor petrecute în grup (clasă) este sistată până pe 30 iunie 2020.

Se anunță admiterea la cursuri pentru anul de studii 2019-2020 la următoarele specialități:

Grupele de zi și seară. La finalizarea se eliberează un certificat. Cei mai buni absolvenți pot fi ajutați în găsirea locurilor de muncă conform cererilor pentru posturile vacante primite de la companii și organizații.

Studiile se incep la completarea grupelor. Rezervarea locurilor în grupele alese și consultații la telefoane: ‎022 271344, ‎079558062. La depunerea cererii aplicanții ar trebui să prezinte un document de identitate.

Depunerea cererilor șî înregistrarea la cursuri se efectuează pe adresa: Chișinău, M. Varlaam 65, oficiu 307 (intrarea este de pe strada Vasile Alecsandri).