Business Partener

Școala de Antreprenoriat :: Centrul de Instruire la Calculator :: Servicii de consultanță

students

Colectivul nostru prietenos de manageri și profesori înalt calificați vă invită la cursuri de instruire, pentru ca să obțineți specialități prestigioase, actuale cerute pe piața muncii și înalt remunerate, cu care viața desinestătătoare din necunoscut se va transforma într-o lume cu posibilități nelimitate.

Cursuri pentru elevi și studenți

Noi propunem elevilor de ieri să obțină abilități în specialități, care îi va ajuta să obțină succes și să devină membri respectați ai societății. De pierdut se poate orice, banii pot fi furați, automobilele se defectează , casa poate sa ardă, dar dacă sunteți un bun profesional asta rămîne pentru totdeauna. Nu vă sperie nici o criză, vă puteți descurca în orice situație.

O profesie nouă

changing qualification Cursurile noastre reprezintă o variantă ideală nu numai pentru absolvenții școlilor. Dacă căutați o posibilitate de a vă schimba profesia, noi vă putem ajuta și orienta destinul vostru pe calea succesului. Noi știm că asta nu e ușor, însă numai cel care este în stare de a efectua un pas hotărîtor e demn de premii și aplauze.

Cursuri de perfecționare

Noi invităm la cursuri, seminare-treininguri pe specialiștii care doresc să corespundă cu cerințele actuale și doresc să își ridice nivelul calificării și abilitățile sale profesionale.