Business Partener

Școala de Antreprenoriat :: Centrul de Instruire la Calculator :: Servicii de consultanță

students

Colectivul nostru prietenos de manageri și profesori înalt calificați vă invită la cursuri de instruire, pentru ca să obțineți specialități prestigioase, actuale cerute pe piața muncii și înalt remunerate, cu care viața desinestătătoare din necunoscut se va transforma într-o lume cu posibilități nelimitate.

Cursuri pentru elevi și studenți

Noi propunem elevilor de ieri să obțină abilități în specialități, care îi va ajuta să obțină succes și să devină membri respectați ai societății. De pierdut se poate orice, banii pot fi furați, automobilele se defectează , casa poate sa ardă, dar dacă sunteți un bun profesional asta rămîne pentru totdeauna. Nu vă sperie nici o criză, vă puteți descurca în orice situație.

O profesie nouă

changing qualification Cursurile noastre reprezintă o variantă ideală nu numai pentru absolvenții școlilor. Dacă căutați o posibilitate de a vă schimba profesia, noi vă putem ajuta și orienta destinul vostru pe calea succesului. Noi știm că asta nu e ușor, însă numai cel care este în stare de a efectua un pas hotărîtor e demn de premii și aplauze.

Cursuri de perfecționare

Noi invităm la cursuri, seminare-treininguri pe specialiștii care doresc să corespundă cu cerințele actuale și doresc să își ridice nivelul calificării și abilitățile sale profesionale.

Business Partener: noutăți și știri

24 mai 2020

Administrația cursurilor anunță că conform hotărârei Comisiei Naționala Extraordinară de sănătate publică N11 din 15 mai 2020 activitatea cursurilor petrecute în grup (clasă) este sistată până pe 30 iunie 2020.

Se anunță admiterea la cursuri pentru anul de studii 2019-2020 la următoarele specialități:

Grupele de zi și seară. La finalizarea se eliberează un certificat. Cei mai buni absolvenți pot fi ajutați în găsirea locurilor de muncă conform cererilor pentru posturile vacante primite de la companii și organizații.

Studiile se incep la completarea grupelor. Rezervarea locurilor în grupele alese și consultații la telefoane: ‎022 271344, ‎079558062. La depunerea cererii aplicanții ar trebui să prezinte un document de identitate.

Depunerea cererilor șî înregistrarea la cursuri se efectuează pe adresa: Chișinău, M. Varlaam 65, oficiu 307 (intrarea este de pe strada Vasile Alecsandri).