Business Partener

Cursuri în Centrul de Instruire la Calculator

programmer

Cursul pentru studierea 3D Studio Max

Conținutul cursului

3D Max Studio este un prodram complex, dar foarte interesant – un pachet ideal pentru 3D modelare. Cursul initițiază utilizatorii ce vor sa se ocupe cu modelarea obiectelor 3D, crearea efectelor de eluminare, dar și se studiază baza design-ului interier, crearea animației 3D. Utilizatorii invață să modeleze obiecte ținând cont de mediul înconjurator, crează machete ale încăperilor, animația imaginilor fotorealiste.

Pentru cine este destinat acest curs

Cursul e destinat persoanelor ce planifică să lucreze ca vizualizatori, creatori de efecte computerizate, pictori-animatori, studenți.

Informații suplimentare

  • Durata cursului: 90 ore academice (2,5 sau 3,5 luni).
  • Limbile de instruire: română şi rusă.
  • Orele se petrec 3 sau 2 zile în săptămînă cîte 3 ore academice pe zi (cursurile se organizează dimineaţa, ziua, seara).
  • Locul petrecerii orelor: centrul orașului (vezi adresa și datele de contact).

Începutul lecțiilor: la completarea grupei.

Cursul se finisează cu eliberarea certficatului de absolvire.

De asemenea, aţi putea fi interesat în următoarele cursuri:

Business Partener: noutăți și știri

24 mai 2020

Administrația cursurilor anunță că conform hotărârei Comisiei Naționala Extraordinară de sănătate publică N11 din 15 mai 2020 activitatea cursurilor petrecute în grup (clasă) este sistată până pe 30 iunie 2020.

Se anunță admiterea la cursuri pentru anul de studii 2019-2020 la următoarele specialități:

Grupele de zi și seară. La finalizarea se eliberează un certificat. Cei mai buni absolvenți pot fi ajutați în găsirea locurilor de muncă conform cererilor pentru posturile vacante primite de la companii și organizații.

Studiile se incep la completarea grupelor. Rezervarea locurilor în grupele alese și consultații la telefoane: ‎022 271344, ‎079558062. La depunerea cererii aplicanții ar trebui să prezinte un document de identitate.

Depunerea cererilor șî înregistrarea la cursuri se efectuează pe adresa: Chișinău, M. Varlaam 65, oficiu 307 (intrarea este de pe strada Vasile Alecsandri).