Business Partener

Cursuri în Centrul de Instruire la Calculator

programmer

Cursuri de studiere a programelor AutoCad

Conținutul cursului

Studierea programului AutoCad permite utilizarea cunoştinţelor teoretice şi practice in domeniul proiectării automatizate cu folosirea 3D vizualizare, proiectarea automatizată a desenelor liniare şi a documentaţiei. Programul este destinat iniţierii cu redactorul grafic şi sistemul de comenzi pentru crearea şi gestionarea imaginii, elementelor desenului liniar, transformarea fragmentelor obiectelor. Tehnologiile performante ale acestui program permit crearea efectivă a proiectelor luând în consideraţie standardele proiectării întreprinderii şi diferite metode de proiectare.

Informații suplimentare

  • Durata cursului: 72 ore academice (2 luni).
  • Limbile de instruire: română şi rusă.
  • Orele se petrec 3 sau 2 zile în săptămînă cîte 3 ore academice pe zi (cursurile se organizează dimineaţa, ziua, seara).
  • Achitarea lunara.
  • Locul petrecerii orelor: centrul orașului (vezi adresa și datele de contact).

Începutul lecțiilor: la completarea grupelor.

Cursul se finisează cu eliberarea certficatului de absolvire.

De asemenea, aţi putea fi interesat în următoarele cursuri:

Business Partener: noutăți și știri

24 mai 2020

Administrația cursurilor anunță că conform hotărârei Comisiei Naționala Extraordinară de sănătate publică N11 din 15 mai 2020 activitatea cursurilor petrecute în grup (clasă) este sistată până pe 30 iunie 2020.

Se anunță admiterea la cursuri pentru anul de studii 2019-2020 la următoarele specialități:

Grupele de zi și seară. La finalizarea se eliberează un certificat. Cei mai buni absolvenți pot fi ajutați în găsirea locurilor de muncă conform cererilor pentru posturile vacante primite de la companii și organizații.

Studiile se incep la completarea grupelor. Rezervarea locurilor în grupele alese și consultații la telefoane: ‎022 271344, ‎079558062. La depunerea cererii aplicanții ar trebui să prezinte un document de identitate.

Depunerea cererilor șî înregistrarea la cursuri se efectuează pe adresa: Chișinău, M. Varlaam 65, oficiu 307 (intrarea este de pe strada Vasile Alecsandri).