Business Partener

Cursuri în Centrul de Instruire la Calculator

Test image

Calculator pentru începători

Conținutul cursului

Programul de studii este prevăzut pentru utilizatorii care nu cunosc calculatorul, dar doresc iniţierea în operarea pe calculator. Programul constituie ore practice prevăzute pentru toate vârstele - de la elev la pensionar – obiectiv fiind extinderea vizibilă a posibilităţilor de utilizare a calculatoarelor și tehnologii informaționale de bază, inclusiv Internetul și poșta electronică.

Pe parcursul acestul curs studenții sunt instruiţi sa utilizeze sistemul de operare Windows si alte aplicatii: MS Word, Excel, Power Point care sunt utile în munca de birou, ce permit editarea şi redactarea textelor, procesarea documentelor, crearea tabelelor electronice de calcul şi crearea prezentărilor computerizate.

Informații suplimentare

  • durata studiilor: 60 ore academice (1,5 sau 2 luni)
  • Limbile de instruire: română şi rusă
  • Orele se petrec 2 sau 3 zile în săptămînă cîte 3 ore academice pe zi (cursurile se organizează dimineaţa, ziua, seara).
  • Se poate organiza lecții individuale.
  • Locul petrecerii orelor: centrul orașului (vezi adresa și datele de contact).

Cursul se finisează cu eliberarea certficatului de absolvire "Operator PC".

Business Partener: noutăți și știri

24 mai 2020

Administrația cursurilor anunță că conform hotărârei Comisiei Naționala Extraordinară de sănătate publică N11 din 15 mai 2020 activitatea cursurilor petrecute în grup (clasă) este sistată până pe 30 iunie 2020.

Se anunță admiterea la cursuri pentru anul de studii 2019-2020 la următoarele specialități:

Grupele de zi și seară. La finalizarea se eliberează un certificat. Cei mai buni absolvenți pot fi ajutați în găsirea locurilor de muncă conform cererilor pentru posturile vacante primite de la companii și organizații.

Studiile se incep la completarea grupelor. Rezervarea locurilor în grupele alese și consultații la telefoane: ‎022 271344, ‎079558062. La depunerea cererii aplicanții ar trebui să prezinte un document de identitate.

Depunerea cererilor șî înregistrarea la cursuri se efectuează pe adresa: Chișinău, M. Varlaam 65, oficiu 307 (intrarea este de pe strada Vasile Alecsandri).