Business Partener

Cursuri în Centrul de Instruire la Calculator

Test image

Design și grafica

Conținutul cursului

Cursul este destinat celor care doresc sa obţină cunoştinţe in domeniul graficii computerizate, vectorială şi rastră (Corel Draw şi Adobe Photoshop). La finisarea cursurilor utilizatorii pot crea logotipuri, cărţi de vizita, redactează şi perfecţionează imaginile foto.

Pentru cine este destinat acest curs

Cursul este destinat persoanelor cointeresate, dar şi pictorului, design-erului, activând in cele mai diverse domenii: design Web site, crearea produselor poligrafice şi de reclamă.

Informații complimentare

  • Durata cursului: 80 ore academice (2 sau 3 luni).
  • Limbile de instruire: română şi rusă.
  • Orele se petrec 3 sau 2 zile în săptămînă cîte 3 ore academice pe zi (cursurile se organizează dimineaţa, ziua, seara).
  • Se poate organiza lecții individuale.
  • Locul petrecerii orelor: centrul orașului (vezi adresa și datele de contact).

Cursul se finisează cu eliberarea certficatului de absolvire.

De asemenea, aţi putea fi interesat în următoarele cursuri:

Business Partener: noutăți și știri

20 martie 2020

Se anunță admiterea la cursuri pentru anul de studii 2019-2020 la următoarele specialități:

Grupele de zi și seară. La finalizarea se eliberează un certificat. Cei mai buni absolvenți pot fi ajutați în găsirea locurilor de muncă conform cererilor pentru posturile vacante primite de la companii și organizații.

Studiile se incep la completarea grupelor. Rezervarea locurilor în grupele alese și consultații la telefoane: ‎022 271344, ‎079558062. La depunerea cererii aplicanții ar trebui să prezinte un document de identitate.

Depunerea cererilor șî înregistrarea la cursuri se efectuează pe adresa: Chișinău, M. Varlaam 65, oficiu 307 (intrarea este de pe strada Vasile Alecsandri).