Business Partener

Cursuri în Centrul de Instruire la Calculator

Personal computer Centrul de Studii la Calculator vă oferă o gamă largă de cursuri la computer.

Condițiile actuale de concurență pe piața muncii impun necesitatea de a lărgi sfera de aptitudini profesionale, de a spori calificarea sau de a obține o nouă calificare. Centrul de Studii la Computer a firmei Business Partener propune tuturor doritorilor de a însuși cursuri la calculator pentru începatori precum și o gamă largă de programe și tehnologii performante care se utilizează în diferite domenii de activitate, cît și cursuri de ridicare a calificarii. Student poate deveni oricine, indiferent de vîrstă, sex şi categorie socială. Noi propunem cursuri de instruire atît pentru începători cît și pentru utilizatori care posedă cunoștințe deja sau specialiști care activează în acest domeniu.

Pe site-ul nostru puteți găsi informația deplină și detaliată a cursurilor noastre. Folosițivă de meniul principal pentru a selecta cursurile care vă interesează și veți primi informația necesară despre cursul dat.

Puteți fi siguri că adresîndu-vă la noi toate întrebările, dolianțele, cerințele nu vor rămîne fără atenție.

Business Partener: noutăți și știri

24 mai 2020

Administrația cursurilor anunță că conform hotărârei Comisiei Naționala Extraordinară de sănătate publică N11 din 15 mai 2020 activitatea cursurilor petrecute în grup (clasă) este sistată până pe 30 iunie 2020.

Se anunță admiterea la cursuri pentru anul de studii 2019-2020 la următoarele specialități:

Grupele de zi și seară. La finalizarea se eliberează un certificat. Cei mai buni absolvenți pot fi ajutați în găsirea locurilor de muncă conform cererilor pentru posturile vacante primite de la companii și organizații.

Studiile se incep la completarea grupelor. Rezervarea locurilor în grupele alese și consultații la telefoane: ‎022 271344, ‎079558062. La depunerea cererii aplicanții ar trebui să prezinte un document de identitate.

Depunerea cererilor șî înregistrarea la cursuri se efectuează pe adresa: Chișinău, M. Varlaam 65, oficiu 307 (intrarea este de pe strada Vasile Alecsandri).