Business Partener

Școala de Antreprenoriat :: Centrul de Instruire la Calculator :: Servicii de consultanță

содействие в трудоустройстве Pe măsura posibilităților noi participăm la încadrarea în cîmpul muncii a studenților și absolvenților noștri.

În caz dacă în școală parvin propuneri de angajare de la potențialii angajatori, noi îi propunem pe studenții noștri. Cei mai favorizați sunt elevii care s-au manifestat activ în procesul de învățămînt la cursuri. Din păcate școala nu poate garanta angajarea după finisarea cursurilor a tuturor studenților.

Uitați-vă la cele mai frecvente întrebări.

Business Partener: noutăți și știri

20 martie 2020

Se anunță admiterea la cursuri pentru anul de studii 2019-2020 la următoarele specialități:

Grupele de zi și seară. La finalizarea se eliberează un certificat. Cei mai buni absolvenți pot fi ajutați în găsirea locurilor de muncă conform cererilor pentru posturile vacante primite de la companii și organizații.

Studiile se incep la completarea grupelor. Rezervarea locurilor în grupele alese și consultații la telefoane: ‎022 271344, ‎079558062. La depunerea cererii aplicanții ar trebui să prezinte un document de identitate.

Depunerea cererilor șî înregistrarea la cursuri se efectuează pe adresa: Chișinău, M. Varlaam 65, oficiu 307 (intrarea este de pe strada Vasile Alecsandri).