Business Partener

Școala de Antreprenoriat :: Centrul de Instruire la Calculator :: Servicii de consultanță

Business Partener - 28 ani! Activitatea de bază a întreprinderii este instruirea.

În decurs de 28 de ani noi cu succes oferim persoanelor de diferite vîrste posibilitatea de a primi calificări și cunoștințe noi. Instruirea are loc în incinta Școlii de Antreprenoriat și Centrului de Instruire la Calculator, care oferă ajutor antreprenorilor începători în sensul deschiderii unei afaceri și gestionarea cît mai eficientă a afacerii proprii, obținerea cunoștințelor adăugătoare de catre persoanele ambițioase în domeniul economiei, conducerii afacerii, evidenței contabile și abilităților în domeniul tehnicii infomaționale inclusiv bazele lucrului la calculator, desing și programare.

Pe site-ul nostru puteți gasi o informație deplină despre cursurile noastre. Puteți fi siguri că adresînduvă la noi toate întrebările, dolianțele, cerințele nu vor rămîne fără atenție.

Business Partener: noutăți și știri

12 august 2020

Se anunță admiterea la cursuri pentru anul de studii 2020-2021 la următoarele specialități:

Grupele de zi și seară. La finalizarea se eliberează un certificat. Cei mai buni absolvenți pot fi ajutați în găsirea locurilor de muncă conform cererilor pentru posturile vacante primite de la companii și organizații.

Studiile se incep din 21 septembrie 2020 șî la completarea grupelor. Rezervarea locurilor în grupele alese și consultații la telefoane: ‎022 271344, ‎079558062. La depunerea cererii aplicanții ar trebui să prezinte un document de identitate.

Depunerea cererilor șî înregistrarea la cursuri se efectuează pe adresa: Chișinău, M. Varlaam 65, oficiu 307 (intrarea este de pe strada Vasile Alecsandri).