Business Partener

Școala de Antreprenoriat :: Centrul de Instruire la Calculator :: Servicii de consultanță

Administrația cursurilor anunță că conform hotărârei Comisiei Naționala Extraordinară de sănătate publică N11 din 15 mai 2020 activitatea cursurilor petrecute în grup (clasă) este sistată până pe 30 iunie 2020.

Administrația cursurilor ale companiei Business Partener informează clienții și frecventatorii că în conformitate cu Hotărârea nr. 6 din 10 martie 2020 a Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publica privind evoluția situației epidemiologice a infecției COVID-19 toate cursurile sunt temporar suspendate. Administrația își va informa în timp frecventatorii cursurilor despre data continuarii a acestora.

În același timp, administrația cursurilor continuă să funcționeze la distanță - informații detaliate despre cursurile noastre se pot obține la următoarele numere de telefon: 022271344, ‎079558062. Înregistrarea la cursurile se efectuiaza prin apel la orice din aceste numere.

Vă mulțumim pentru înțelegere. Aveți grijă de sine și de cei dragi! Staţi acasă! Izolaţi-vă!

Business Partener - 24 ani! Activitatea de bază a întreprinderii este instruirea.

În decurs de 27 de ani noi cu succes oferim persoanelor de diferite vîrste posibilitatea de a primi calificări și cunoștințe noi. Instruirea are loc în incinta Școlii de Antreprenoriat și Centrului de Instruire la Calculator, care oferă ajutor antreprenorilor începători în sensul deschiderii unei afaceri și gestionarea cît mai eficientă a afacerii proprii, obținerea cunoștințelor adăugătoare de catre persoanele ambițioase în domeniul economiei, conducerii afacerii, evidenței contabile și abilităților în domeniul tehnicii infomaționale inclusiv bazele lucrului la calculator, desing și programare.

Pe site-ul nostru puteți gasi o informație deplină despre cursurile noastre. Puteți fi siguri că adresînduvă la noi toate întrebările, dolianțele, cerințele nu vor rămîne fără atenție.

Business Partener: noutăți și știri

24 mai 2020

Administrația cursurilor anunță că conform hotărârei Comisiei Naționala Extraordinară de sănătate publică N11 din 15 mai 2020 activitatea cursurilor petrecute în grup (clasă) este sistată până pe 30 iunie 2020.

Se anunță admiterea la cursuri pentru anul de studii 2019-2020 la următoarele specialități:

Grupele de zi și seară. La finalizarea se eliberează un certificat. Cei mai buni absolvenți pot fi ajutați în găsirea locurilor de muncă conform cererilor pentru posturile vacante primite de la companii și organizații.

Studiile se incep la completarea grupelor. Rezervarea locurilor în grupele alese și consultații la telefoane: ‎022 271344, ‎079558062. La depunerea cererii aplicanții ar trebui să prezinte un document de identitate.

Depunerea cererilor șî înregistrarea la cursuri se efectuează pe adresa: Chișinău, M. Varlaam 65, oficiu 307 (intrarea este de pe strada Vasile Alecsandri).