Business Partener

Cursuri în Școala de Antreprenoriat

Cursuri de pregătire Antreprenor-manager (3 luni)

Conținutul cursului

Cursul dat este destinat antreprenorilor începători, managerilor, persoanelor care au o afacere proprie, studenților, precum și tuturor doritorilor de ași deschide o afacere proprie, de ași spori abilitățile de a conduce și de ași orienta afacerea spre creștere și dezvoltare, de a spori productivitatea muncii personalului.De asemenea cursurile date sunt destinate persoanelor care vor să își deschida o afacere proprie, ele vă vor ajuta să înțelegeți cum să o conduceți iscusit, să vă apreciați posibilitățile proprii, să alcătuiți un plan real de afacere. În program:

  • Managementul administrativ și financiar
  • Marketing și expluatarea pieții
  • Adoptarea hotărîrilor și planificarea afacerii
  • Principiile impozitării în RM

Pentru cine sunt destinate cursurile date?

Cursurile date sînt destinate antreprenorilor începători, managerilor, oamenilor care doresc să-și schimbe locul de muncă, felul de activitate, doresc să-și deschidă afacerea proprie, studenților, absolvenților școlilor, gimnaziilor, liceilor, șomerilor, persoanelor care doresc să-și schimbe activitatea in firmele proprii.

Informația suplimentară:

  • Durata cursurilor: 3 luni.
  • Limbile de instruire: română și rusă.
  • Orele se petrec 3 zile în săptămînă a cîte 3 ore academice pe zi (timpul instruirii-dimineața, ziua, seara).
  • Plata se poate efectua lunar.
  • Locul petrecerii orelor: centrul orașului (vezi adresa și datele de contact).

Începutul orelor:

  • Grupele de 3 luni - din momentul cînd se completează grupele

La finisarea cursului se va oferi un certificat de absolvire, care atestă specialitatea obținută.

Business Partener: noutăți și știri

24 mai 2020

Administrația cursurilor anunță că conform hotărârei Comisiei Naționala Extraordinară de sănătate publică N11 din 15 mai 2020 activitatea cursurilor petrecute în grup (clasă) este sistată până pe 30 iunie 2020.

Se anunță admiterea la cursuri pentru anul de studii 2019-2020 la următoarele specialități:

Grupele de zi și seară. La finalizarea se eliberează un certificat. Cei mai buni absolvenți pot fi ajutați în găsirea locurilor de muncă conform cererilor pentru posturile vacante primite de la companii și organizații.

Studiile se incep la completarea grupelor. Rezervarea locurilor în grupele alese și consultații la telefoane: ‎022 271344, ‎079558062. La depunerea cererii aplicanții ar trebui să prezinte un document de identitate.

Depunerea cererilor șî înregistrarea la cursuri se efectuează pe adresa: Chișinău, M. Varlaam 65, oficiu 307 (intrarea este de pe strada Vasile Alecsandri).