Business Partener

Cursuri în Școala de Antreprenoriat

Cursuri de pregătire a Contabililor începători

Cursurile sunt destinate persoanelor, care nu poseda studii specializate în contabilitate și doresc sa obțină cunoștințele și deprinderile necesare ținerii evidenței contabile la o întreprindere. Programa cursurilor este coordonată cu Ministerul Finanţelor și Ministerul Educaţiei al Republicii Moldova. Înscrierea la cursuri se efectuează în bază de 9; 11 şi 12 clase precum şi în bază de studii superioare. După finisarea cursurilor, dumneavoastră puteţi desinestătător activa în calitate de contabil, ajutor de contabil la diverse întreprinderi mici şi mijlocii.

Noi vă oferim la alegere 3 tipuri de cursuri pentru contabili începători:

Alegeţi cursul care vă interesează şi selectaţi-l pentru a primi informația detaliată.

Business Partener: noutăți și știri

24 mai 2020

Administrația cursurilor anunță că conform hotărârei Comisiei Naționala Extraordinară de sănătate publică N11 din 15 mai 2020 activitatea cursurilor petrecute în grup (clasă) este sistată până pe 30 iunie 2020.

Se anunță admiterea la cursuri pentru anul de studii 2019-2020 la următoarele specialități:

Grupele de zi și seară. La finalizarea se eliberează un certificat. Cei mai buni absolvenți pot fi ajutați în găsirea locurilor de muncă conform cererilor pentru posturile vacante primite de la companii și organizații.

Studiile se incep la completarea grupelor. Rezervarea locurilor în grupele alese și consultații la telefoane: ‎022 271344, ‎079558062. La depunerea cererii aplicanții ar trebui să prezinte un document de identitate.

Depunerea cererilor șî înregistrarea la cursuri se efectuează pe adresa: Chișinău, M. Varlaam 65, oficiu 307 (intrarea este de pe strada Vasile Alecsandri).