Business Partener

Cursuri în Școala de Antreprenoriat

Test image Școala de Antreprenoriat cu succes propune serviciile sale în domeniul instruirii celor mai practice specialități în decursul a 24 ani.

În momentul de față, noi propunem în atenția d-stră următoarele cursuri:

  • Antreprenor-manager (3 luni)
  • Secretar-referent (4 și 9 luni)
  • Contabilitatea pentru începători (2, 4 și 9 luni)
  • 1C Contabilitatea (versiunea 7.7 și 8.0)
  • Limba engleză

Pe site-ul nostru puteți găsi informația deplină și detaliată a cursurilor noastre. Folosițivă de meniul principal pentru a selecta cursurile care vă interesează și veți primi informația necesară despre cursul dat.

Puteți fi siguri că adresînduvă la noi toate întrebările, doleanțele, cerințele nu vor rămîne fără atenție. Noi lucrăm pentru voi.

Business Partener: noutăți și știri

24 mai 2020

Administrația cursurilor anunță că conform hotărârei Comisiei Naționala Extraordinară de sănătate publică N11 din 15 mai 2020 activitatea cursurilor petrecute în grup (clasă) este sistată până pe 30 iunie 2020.

Se anunță admiterea la cursuri pentru anul de studii 2019-2020 la următoarele specialități:

Grupele de zi și seară. La finalizarea se eliberează un certificat. Cei mai buni absolvenți pot fi ajutați în găsirea locurilor de muncă conform cererilor pentru posturile vacante primite de la companii și organizații.

Studiile se incep la completarea grupelor. Rezervarea locurilor în grupele alese și consultații la telefoane: ‎022 271344, ‎079558062. La depunerea cererii aplicanții ar trebui să prezinte un document de identitate.

Depunerea cererilor șî înregistrarea la cursuri se efectuează pe adresa: Chișinău, M. Varlaam 65, oficiu 307 (intrarea este de pe strada Vasile Alecsandri).